Úvod » PODĽA NÁZVU » Rejstřík českých názvů » Ječmen setý » Centrum bylín Mladá zelená pšenica BIO 50g
Jemný zelený prášok je vyrobený rozomnletím usušeného mladého zeleného jačmeňa, pestovaného na Novom Zélande. Nápoj z mladého jačmeňa je enzymatickou bombou pre náš organizmus. Je plný vitamínov, nimerálov, aminokyselín a enzýmov. Vďaka jeho nenapodobiteľnej kombinácii dokáže pôsobiť alkalizačne, antioxidačne a upravovať životne dôležité procesy v ľudskom tele. Mladý zelený jačmeň obsahuje strong> p>Mladý jačmeň je považovaný za nutrične najhodnotnejšiu trávu na svete. Mladý jačmeň obsahuje betakarotén, vitamíny A, B1, B2, B5, B6, C, E, K, niacin, biotín, kyselinu listovú, široké spektrum aminokyselín: Alanín, Metionín, Arginín, Fenylalanín, Prolín, Serín, Glycín, Treonín, Histidín, Tyrozín, Izoleucín, Valín, Leucín, Lyzín, Kyselina aspartámová, Kyselina glutamová. Minérály ako draslík horčík, kremík, zinok, vápnik, ale predovšetkým enzýmy a chlorofyl
Mladý jačmeň má silný alkalizujúci účinok v tiele. Účinne neutralizuje zakyslenie organizmu a reguluje teda problémy spojené s ním. Obsahuje látky silne antioxidačné, ktoré zabraňujú starnutiu organizmu a pravdepodobne majú zaujímavý protirakovinový účinok. Ďalšie látky obsiahnuté v mladom jačmeni detoxikujú organizmus, zabraňujú vstrebávaniu karcinogénnych látok zo zažívacieho traktu a zažívací trakt čistia. Veľký obsah chlorofylu má priamy vplyv na hladinu hemoglobínu, podporuje zásobenie tkanív kyslíkom a pomáha odstraňovať ťažké kovy a chemikálie z krvi.
Tradičné použitie: 2x denne 2 čajové lyžičky rozmiešať vo vode, šťave, či džúse a vypiť nalačno. >naprosto nepostrádateľné pre správnu funkciu organizmu. Naše telo sa stretáva s cudzorodými látkami a jedy, ktoré sa v tele ukladajú, vďaka tomu klesá jeho výkon, prichádza únava, rýchlejšie starne a choroby nevynímajúc. Zelené potraviny poskytujú akýsi štít prírody proti civilizačným chorobám. Už 10-dňové používanie vedie k pocitu nabitej energie a ľahkosti.
TIP na prípravu: požadované množstvo vložíme do pohára, pridáme iba 2x viac vody ako obsahu prášku a rozmiešame na hustú pastu. Túto pastu už ľubovoľne zriedime tekutinou, pričom nevznikajú hrudky.